За нас

За нас - дистрибуция и логистика

Грация ЕООД е създадена през 1995 г. и е една от водещите фирми на българския пазар за дистрибуция и логистика на захарни изделия.

Политиката на фирмата е насочена към поддържане на широк продуктов асортимент и това е в основата на добрия пазарен дял, който поддържа през годините.

Факти

Коректност 99%
Професионализъм 95%
Покритие на българския пазар 100%

През своята дългогодишна история фирмата се утвърждава като лоялен партньор на своите доставчици. Партньорството и е търсено от най-големите български заводи за захарни изделия и утвърдени външни фирми. Компанията е ексклузивен представител на Нестле за Централна Южна България и е ексклузивен представител за България на BIFA , Vipa, TadelleAmigoLambertz и изключителен представител и дистрибутор на български заводи, лидери в своите продуктови категории.

Bifa, Nestle, Pop Weaver, Захарни Заводи, Ficosota, Amigo са само част от производителите, с които ГрациЯ работи.

Фирмата разполага с добре обучен и квалифициран персонал, което и позволява да поддържа добри отношения със своите клиенти и дистрибутори. Богатият и асортимент и ясните правила на обслужване са и помогнали да изгради лоялна клиентска мрежа, която непрекъснато разширява. Работи и с големите европейски вериги.

Грация ЕООД разполага с добре изградена дистрибуторска мрежа, която покрива цялата територия на България. Фирмата има свои поддистрибутори и партньори във всички областни и големи градове на България.

Грация ЕООД разполага със съвременна складова база и добре поддържан автопарк, което позволява съхраняването на качеството и търговския вид на захарните изделия, нещо което особено се цени от клиентите.