Дистрибутор на Конти

Дистрибутор на Конти за България от март 2016 г. е ГрациЯ ЕООД. 

Конти е компания за производство на захарни изделия, основана през 1997 г. в Украйна. Малко по-късно компанията  създава една от най-модерните фабрики в Русия, като това е прави № 1 производител в бранша на територията на Украйна и Русия. И до днес, фабриката и офис сградата на компанията в Курск, Русия привлича туристи  и минувачи с внушителните си размери и модерно оборудване.revolution-konti

Organic_certification_label_of_UkraineЕдин от най-важните приоритети на Конти е качеството на продуктите. Всеизвестен е фактът, че компания произвежда само и единствено продукти без ГМО. Всички продукти са произведени и съобразени с изискванията на Европейската общност. Системата за управление на безопасността и качеството на предприятието е ISO 9001: 2008 и ISO 22000: 2005 сертифицирани .

От март 2016 г. Конти избра за свой ЕКСКЛУЗИВЕН и официален дистрибутор за България ГрациЯ ЕООД. Двете компании стартираха пратньорството си с избрани 25 ТОП продукта: 18 вида карамелажни и шоколадови бонбони и 7 вида шоколадови и сладки бисквити.